Het perfecte sportspel op 1,5 meter afstand

Normaal gesproken zou het outdoor sport- en spelseizoen al lang en breed zijn losgebarsten. Dat is nu natuurlijk even anders… En áls je weer naar buiten mag om met anderen te sporten, moet dat op veilige afstand van elkaar. Dat zal voorlopig ook wel zo blijven. Dus die voetbalwedstrijden, de basketbaltoernooien en al die andere contactsporten krijgen aangepaste regels. Dat geldt niet voor KanJam. Het is een sportspel dat veel varianten kent, maar het originele spel speel je juist op afstand. Ideaal dus.

KanJam is een must-have

Een ware must-have, die KanJam sets. Voor thuis en voor in het park. Om op veilige afstand te spelen met vrienden, buren of familie. De ervaring leert dat het fun is voor iedereen. Van topsporters tot bankhangers. Je kunt het superfa-natiek spelen of het op een hele ontspannen manier doen. Dat maakt het zo leuk en toegankelijk. En let op: ook ont-zettend verslavend. Dus je komt zeker aan voldoende beweging de komende tijd!

Oneindig variëren

Met KanJam kun je oneindig variëren. Zelfs in je eentje kun je aan de slag met KanJam, maar met z’n tweeën (of meer) is het natuurlijk veel gezelliger. Er bestaan ook allerlei spelvarianten die je in teamverband kunt spelen. Kan-Jam verveeld dus nooit! Via onze social media kanalen delen we geregeld KanJam challenges om jullie uit te dagen om nieuwe spelvarianten van KanJam te ontdekken.

Outdoor games in de 1,5 meter samenleving

KanJam is dus bij uitstek een spel dat je veilig kunt spelen in de nieuwe 1,5 meter samenleving. De kans is groot dat we nu allemaal net wat minder bewegen dan normaal. Dan is KanJam een uitkomst! Want geloof ons, als je eenmaal aan het spelen bent wil je niet meer stoppen! Wedden dat je daardoor boordevol energie zit! Naast het bekende frisbeespel, hebben we ook allerlei andere producten voor outdoor fun! Je vind ze in de webshop.