De KanJam Zomertour

Maak kennis met KanJam en win je eigen KanJam set!

Met je voeten in het zand, de zon op je bol en kennismaken met KanJam. Klinkt goed toch?

MyBeach.nl organiseert een Zomertour met de leukste strandactiviteiten en daar hoort KanJam natuurlijk bij! Je vindt ons tijdens de zomermaanden iedere week ergens anders in het land. Meestal heerlijk aan de waterkant zodat je met je voeten in het zand de uitdaging van deze zomer aan kunt gaan, waarmee je kans maakt op je eigen KanJam set!

Pas op: je wilt niet meer stoppen!

Ervaar hoe makkelijk de spelregels zijn en vooral hoe leuk KanJam is! Wanneer je eenmaal aan het spelen bent, wil je niet meer stoppen. Speciaal voor de Zomertour deelnemers is er een actiecode beschikbaar die je direct 20% korting geeft wanneer je je eigen KanJam set (of andere KanJam producten) bestelt.*

Deze kortingscode vind je op de flyer die tijdens de Zomertour op de verschillende locaties worden uitgedeeld. Zorg dus dat je er één bemachtigd! Hoeveel punten scoren jij en je teamgenoot in 25 worpen?

Prijzen voor de winnaars

Op iedere zomertour locatie staat een prijs klaar voor de dagwinnaars/winnaars van dat weekend. De hoogste scores komen in een ranglijst te staan (zie hieronder), de deelnemers die de allerhoogste score behalen tijdens de Zomertour winnen aanvullende KanJam prijzen: drie discs in gave kleuren en de KanJam Illuminate set (om ook in het donker te kunnen spelen)! Samen met een teamgenoot probeer je zo veel mogelijk punten te scoren in 25 worpen.

*Eén actiecode per persoon, eenmalig te gebruiken en geldig tot eind september.

Waar vind je de KanJam Zomertour 2018
 • Zaterdag 21 juli 2018: Scheveningen
 • Zaterdag 28 juli 2018: Vrouwenpolder
 • Zaterdag 4 augustus 2018: Texel, Paal 17
 • Zaterdag 11 augustus 2018: Scheveningen
 • Zaterdag 2 september 2018: Scheveningen, NK Beachtennis Finale
Klassement Zomertour 2018
Fantastisch om te zien hoe fanatiek iedereen meedoet tijdens de Zomertour! Op iedere locatie wordt er een KanJam dagwinnaar uitgeroepen, dit team wint een eigen KanJam set! De dagwinnaars claimen ook een positie in het Zomertour klassement. Want het team dat van alle dagwinnaars de hoogste score heeft behaald, ontvangt aanvullende KanJam prijzen.
 1. Hoogje 13: 48 punten
 2. Coen: 33 punten
 3. Join Volleybal Tour: 28 punten
 4. Sofie en Sanne + Aziz en Brahim: 25 punten
 5. Isa en Lynn: 22 punten
 6. Tessa: 21 punten